Welkom bij gastouder Tanja"aan het Weijerpark"

Kleinschalige professionele kinderopvang

Kinderopvangtoeslag 2019
Bent U woonachtig in Boxmeer, Beugen, Sambeek, Rijkevoort, Heijen of omgeving en wilt U gebruik maken van kinderopvang bij gastouder aan het Weijerpark in Boxmeer? Dan komt U net als andere ouders in Nederland hoogst waarschijnlijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.
Ouders die in 2019 gebruik maken van kinderopvang, hebben mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. .
Dit is afhankelijk van het inkomen en Uw persoonlijke situatie, denk aan kinderopvangtoeslag na ontslag en WW, na een scheiding enzovoorts.
Op kinderopvangtoeslag berekenen, de website van de belastingdienst, kunt u zien hoeveel recht U heeft op kinderopvangtoeslag. In een tabel is dat helder en overzichtelijk gevisualiseerd.
Sinds 1 januari 2014 is het belangrijk dat de toeslag aangevraagd wordt binnen 3 maanden na de maand, waarin de kinderopvang is begonnen. 
Zo wordt geen maand kinderopvangtoeslag misgelopen. 
Kijk op www.toeslagen.nl 
Deze opvang is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang; wat voor ouders kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst mogelijk maakt! Via bovenstaande links vindt U meer informatie en de juiste links om deze snel en eenvoudig te berekenen, en (vervolgens)aan te vragen als U daarvoor in aanmerking komt.